Camping

Minicamping Blauwestadhoeve

Minicamping

Kamperen bij een voormalige herenboerderij in Midwolda, Groningen: Onze minicamping ligt pal naast de boomgaard. Aan de, van de weg af bekeken, rechterzijde van de boerderij. De minicamping is niet zichtbaar vanaf de weg. Dit geeft je het gevoel van: Met rust en ruimte kamperen in de natuur.De minicamping heeft in totaal 24 standplaatsen voor tenten en caravans. Op een oppervlakte van 4000m2.

Voor de Campers: zijn er 6 verharde plaatsen met rondom ruimte voor een zitje op het gras of op de verharding, Deze is gelegen aan de linkerzijde van de boerderij met uitzicht over de korenvelden van het achterland.

Minicamping Blauwestadhoeve is onder andere aangesloten bij de SVR (stichting vrije recreatie), de ANWB en de NKC.

Informatie;

16-4-2020: Coronacrisis up-date

De meest gestelde vraag op dit moment is: “Zijn jullie open”. Deze vraag kunnen wij met een “ja” beantwoorden. Voor iedereen die helemaal zelfvoorzienend is. dit betekend: eigen toilet en douche.  Eventueel kunnen wij op aanvraag een mobiel toilet voor u laten komen. Kosten van dit toilet zullen wel aan u worden doorgerekend.

Vanaf 1 juli, zoals het nu lijkt, zijn wij helemaal weer open en kan onze nieuwe toilet groep optimaal benut worden.

31-03-2020: Wij hebben het gered voor de opening van het officiële camping seizoen is de nieuwe toilet unit klaar en kan gebruikt worden.

Momenteel wordt er op de minicamping een nieuwe toilet unit geplaatst met 4 toiletten, 4 douches, 4 wasplaatsen, een baby/wikkel room en een ruime afwas en groente spoelgedeelte. Campingseizoen 2020 zal deze volledig operationeel zijn.

Op de minicamping Blauwestadhoeve is het mogelijk om: op aanvraag te komen winterkamperen.

Prijzen 2019/2020 incl stroom, toeristenbelasting en WIFI

Kamper:     12,50 per nacht 2 personen.

Caravan:     16,50 per nacht 2 personen en lid van….

Klein tentje 12,50 per nacht 1 persoon.

Hond:         0,50 per nacht.

Stroom= 6 ampére

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl