Camperhof

Blauwestadhoeve

Camperhof

Welkom op de camperhof van de Blauwestadhoeve. Sinds begin 2021 worden de camperplaatsen van de minicamping Blauwestadhoeve uitgebreid van 6 naar uiteindelijk 23 plaatsen. Dit is het moment om de camperplaatsen los te koppelen van de Minicamping en het een eigen naam te geven namelijk: “Camperhof de Blauwestadhoeve”. Tijdens de zomer van 2021 hopen wij de eerste 15 plaatsen te kunnen realiseren.

Doordat de camperhof zich achter de herenboerderij bevindt en grenst aan het Groninger landschap kunt u vanuit uw camper volop genieten van dit Groninger landschappen. De hele dag door kunt u reeën spotten, maar ook fazanten en hazen, verschillende weide- en roof vogels en met een beetje geluk laat de vos zich ook nog zien. Vanuit de camperplaatsen kunt u via de achterkant van ons terrein, het bos inlopen van de Ennemaborg een stukje oerbos waar een kudde koningspaarden met hun zwarte schaap heer en meester zijn.

Het eerste hofje biedt plaats aan 7 campers die verhard staan met rondom gras en de ruime plekken worden gescheiden door heggen. Privacy wordt op deze manier volop geboden. Het tweede hofje biedt plaats aan 6 campers en is gesitueerd op de oude tennisbaan, u staat volledig waterpas en op kunstgras. Het derde hofje biedt (dit jaar) plaats aan twee campers of aan een mega-camper, u staat op een betonplaat met de mogelijkheid de camper naast het gras te parkeren.

Bekijk hier onze: Huisregels camperhof

Informatie;

Prijzen vanaf 15 oktober 2020 t/m 2021

Kamper: 18,50 per nacht

Lid van: SVR, NKC, ANWB 16,50 per nacht

Toeristenbelasting: 1,25 per nacht per persoon

Hond: 1,00 per nacht.

Stroom= 6 ampére

Incl: stroom, (warm) water, wifi

Gebruik van sanitair.

Bij de receptie zijn volop fietsknooppunt kaarten te verkrijgen.

Informatie;

20-4-2021

  • Elke dinsdag rond 11.00 uur komt de groenteboer met zijn busje, op de camping en camperhof, om zijn verse producten: groente, fruit, eieren en streekproducten aan te bieden.
  • 14 mei 2021 komt, voor de eerste keer, bij ons op het terrein een  ‘verhaler verteller’. Doormiddel van zijn verhalen zal hij, U, als gast meenemen in een stukje historie en gebruiken van Groningen. Horen, proeven en beleven zal hierin centraal staan. De volgende data zullen zijn: 24 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli, 20 juli, 3 augustus en als afsluiter 17 augustus.
  • Vanaf 1 mei is mogelijk om bij het pannenkoekenhuis d’Olle Smidse (aan de overkant van de straat) een ontbijt box te bestellen een gewone en er is ook een luxe variant. Tel: 0597-671017. U ontbijt box wordt voor de receptie op een afgesproken tijd bezorgt.

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl