Bed en Breakfast

Verbouwde herenboerderij anno 1879

Welkom bij Blauwestadhoeve

Wij hebben geen hotel maar wel een gemoedelijke  Bed & Breakfast  in Groningen, Midwolda.  voldoende parkeerruimte en wifi: betaalbare overnachting  op de eerste verdieping van het voorhuis in een voormalige herenboerderij. Om de authenticiteit van de kamers te bewaren hebben wij er voor gekozen om in de kamers geen douche en toilet te creëren. Deze kunt u vinden op de gang. 3 toiletten en 3 douches.

Purple Room

(1 persoon  / vanaf € 47,95)
Deze gezellige 1 persoonskamer ligt op de eerste verdieping van het statige voorhuis van de herenboerderij. De kamer is voorzien van originele glas-in-lood ramen en is ingericht met een box spring bed, tafel en stoel. Op de kamer beschikt u over een: badjas, koelkastje,  wastafel,  Wifi en een flat screen LED tv.

Black & White Room

(1-2 personen  /  Vanaf  € 57,95)
Deze 2 persoonskamer heeft  twee dubbele balkondeuren die  toegang geven tot het karakteristieke balkon met een zitje waar je van de avondzon kunt genieten met een mooi zicht op de slingertuin en oprijlaan. De kamer is smaakvol en comfortabel ingericht met 2 boxspring bedden, een zitje, een flatscreen LED tv, koelkastje, badjassen een authentieke wastafel, kast en wifi.

Renken room

(1-2 personen /  Vanaf  € 57,95)
Deze ruime 2 persoonskamer is vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van onze  herenboerderij. Het waren oorspronkelijk 2 kamertjes, is in authentieke stijl ingericht. De oude schoorsteen en glas-in-lood ramen herinneren aan tijden van weleer en deze kamer heeft een fraai uitzicht op de diepe voortuin en oprijlaan. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, badjassen, koelkastje, flatscreen LED tv, ingebouwde wastafel en garderobekast en heeft wifi.

Beachroom

(1-3 personen  /  Vanaf   € 67,95 )
Deze 1-3 persoonskamer biedt een fraai uitzicht over natuurschoon Groningen, camping en de boomgaard. De kamer heeft een verrassende strand-look en is voorzien van een steigerhouten tweepersoons Auping bed en een steigerhouten 3e bed die ook als zitbank fungeert, koelkastje, badjassen, wastafel, Wifi en flatscreen LED tv.

Oldambtmeer room

(1-3 personen  /  Vanaf  € 67.95)
Een 3 persoonskamer die uitkijkt naar het Oldambtmeer en over het dak van de imposante graanschuur wat een groots uitzicht geeft over het achterland. Deze combinatie van water en weidse blik hebben we geprobeerd terug te laten komen in de aan kleding van deze kamer. De kamer heeft 3 box springbedden, een wastafel , koelkastje, badjassen. een gezellig zithoekje, wifi en flat screen LED tv.

Familiekamer 2 en 3

(1-4 personen  /  Vanaf €  114,95)
Twee comfortabele kamers die zich bevinden op de begane grond, op ‘de deel’ van de boerderij in de voormalige karnkamer en poter opslag. Deze twee kamers zijn eventueel toegankelijk voor minder mobiele mensen (rollator). Eigen douche, toilet en wastafel op de kamer, een kitchenette, een flat screen LED tv, 2 box spring bedden en een stapelbed. Toegang vanuit de kamer naar de tuin en boomgaard wat weer de gelegenheid biedt om buiten te kunnen genieten.

Op familiekamer 3 mogen honden, op aanvraag, mee komen.

Op familiekamer 2 is er de mogelijkheid om voor 5 personen te boeken.

Online B&B boeken!

Bekijk de beschikbaarheid van onze kamers via onderstaande knop. Eenvoudig en veilig online boeken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.Wij helpen u graag.

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl