Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

In deze voor Groningen zo typerende herenboerderij, is een originele groepsverblijf ondergebracht.  U slaapt in vrolijk gekleurde blokhutjes die in de voormalige graan schuur als gezellig dorpje zijn gesitueerd. Wanneer u dit dorpje verlaat komt u via een gang langs de toiletunits uit. in de eetzaal met aansluitend de semi professionele keuken. In de lounge bestaat de mogelijkheid om lekker lui op de bank t.v te kijken en eventueel zelf  een biertje tappen.

Tijdens u verblijf krijgt u per dag 2 uur de Beachhal tot u beschikking. Er zijn veel mogelijkheden om leuke dingen te doen er is  een sportveld (vrij gebruik), tennisbaan (huren), een tafeltennistafel, darten, aan de achterzijde grenzen we aan de bossen van Landgoed Ennemaborgh en op slechts 900m van de accommodatie ligt het mooie kindvriendelijke strand van het Oldambtmeer en de jachthaven.

Winschoten (gratis parkeren) en de stad Groningen zijn makkelijk aan te rijden voor een gezellig terrasje of winkels bekijken.

Om de sfeer en de stijl van de boerderij tot zijn recht te laten komen is ervoor gekozen bestaande ruimtes een nieuwe functie te geven met zoveel mogelijk behoud van originele details en materialen. We onderscheiden:

  • Keuken: keuken met zitgedeelte in de voormalige smederij,
  • D en H sanitair:  daar waar vroeger graanopslag was,
  • Lounge: met steigerhouten tafels, banken, tv, bar met tapinstallatie en een gashaard. Hier stonden vroeger de paarden en de jonge stieren.
  • ’t Graanhuys : indoordorpje met blokhutjes als slaapvertrekken.

Keuken

De keuken met zitgedeelte voor eten en spelletjes, beschikt o.a. over een kookeiland met 6 pits gasfornuis met oven en warmhoud oven, vaatwasser (type snelwasser) 2 koelkasten met een kleine vriesgedeelte, in totaal 3 spoelbakken, 4 werkplekken, koffiezetapparaat, waterkoker, servieskast, pannen etc. Je hebt de keuze: het eten zelf te verzorgen, wij kunnen eventueel gewenst de barbecue bus voor u regelen.

Sanitair

De voormalige aardappelopslag: nu 2 grote sanitaire ruimtes (D en H) met comfortabele vloerverwarming. Beide ruimtes zijn voorzien van 3 douchecabines, 3 toiletten en 4 wastafels. Achter elke ruimte nog een kleedruimte met gezamenlijke doucheruimte voor 8 personen, wordt alleen opengezet bij grote groepen.

Lounge

De vroegere paardenstal: nu gezellige lounge met bar, gashaard, zithoek en tv. Tevens een muziek installatie en beamer aanwezig. De lounge is een onderdeel van het groepsverblijf.

Huisregels

Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl