Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

In deze voor Groningen zo typerende (oldamdster-) herenboerderij, is een originele groepsverblijf ondergebracht.  U slaapt in vrolijk gekleurde blokhutjes die in de voormalige graan schuur als gezellig dorpje zijn gesitueerd. Wanneer u dit dorpje verlaat komt u ,via een gang langs de toiletunits, uit in de eetzaal met aansluitend de semi professionele keuken. In de lounge bestaat de mogelijkheid om lekker lui op de bank t.v. te kijken.

Tijdens u verblijf krijgt u per dag 2 uur de Beachhal tot u beschikking. Er zijn veel mogelijkheden om daar leuke dingen te doen. Er is  een sportveld buiten (vrij gebruik), een tafeltennistafel, darten binnen. Aan de achterzijde grenzen we aan de bossen van Landgoed Ennemaborgh en op slechts 900m van de accommodatie ligt het mooie kindvriendelijke strand van het Oldambtmeer en de jachthaven.

Zoekt u nog meer onvergetelijke momenten. Bij het bedrijf JP Activiteiten/De Drentse zaak in Assen kunt u allerlei spellen bestellen. U krijgt 20% korting als gast van de groep accommodatie Blauwestadhoeve (www.jpactiviteiten.nl)

Winschoten (gratis parkeren) en de stad Groningen zijn makkelijk aan te rijden voor een gezellig terrasje of winkels bekijken.

Om de sfeer en de stijl van de boerderij tot zijn recht te laten komen is ervoor gekozen bestaande ruimtes een nieuwe functie te geven met zoveel mogelijk behoud van originele details en materialen. We onderscheiden:

  • Keuken: keuken met zitgedeelte in de voormalige smederij,
  •  Sanitair:  daar waar vroeger de graanopslag was,
  • Lounge: met steigerhouten tafels, banken, tv, bar, en een gashaard. Hier stonden vroeger de paarden en het jong vee.
  • Graanschuur : indoordorpje met blokhutjes als slaapvertrekken.

Keuken

De keuken met zitgedeelte voor eten en spelletjes, beschikt o.a. over een kookeiland met 6 pits gasfornuis met oven en warmhoud oven, vaatwasser (type snelwasser) 2 koelkasten met een kleine vriesgedeelte, in totaal 3 spoelbakken, 4 werkplekken, koffiezetapparaat, waterkoker, servies, pannen etc. Voldoende voor een groep van 40 personen.

Naast het zelf koken bestaat altijd de mogelijkheid voor het laten komen van een cateraar. Favoriet is wel de barbecuebus (www.barbecuebus.nl)

Maakt u gebruik van een cateraar of boodschappen bezorg service, dan stellen wij het op prijs dat u door geeft aan ons, wie en wanneer er komt leveren.

Sanitair

De voormalige aardappelopslag: nu 2 grote sanitaire ruimtes met comfortabele vloerverwarming. Beide ruimtes zijn voorzien van 3 douchecabines, 3 toiletten en 4 wastafels. Achter elke ruimte nog een kleedruimte met gezamenlijke doucheruimte voor 8 personen, wordt alleen opengezet op verzoek.

Lounge

De vroegere jongvee stal: nu een gezellige lounge met bar, gashaard, zithoek en tv.  Muziek installatie en beamer aanwezig. De lounge is onderdeel van het groepsverblijf.

Huisregels

Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl