Tennisbaan huren

Activiteiten, nieuws en meer!

Welkom bij Blauwestad Hoeve

Wij hebben geen hotel maar een gemoedelijke  Bed and Breakfast  in Groningen, Midwolda,  met tennisbaan en gratis voldoende parkeerruimte en high speed wifi: betaalbare overnachting  in een voormalige herenboerderij.

Purple Room

(1 persoon, al vanaf €39,95)
Deze gezellige 1 persoonskamer ligt op de eerste verdieping in het statige voorhuis van de herenboerderij. Indien noodzakelijk dmv onderschuifbed als 2 peroons bruikbaar. De kamer is voorzien van originele glas-in-lood ramen en is ingericht met een senioren bed, tafeltje en stoel. Op de kamer beschikt u over een: badjas, koelkastje,  wastafel,  High Speed Wifi  en een nieuwe flatscreen LED tv.

Nieuws

Plaats hier een kleine samenvatting waar dit gedeelte over gaat. Mag ongeveer net zo lang zijn als wat er nu staat.

Evenement Groningen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.Wij helpen u graag.

Blauwestadhoeve

Hoofdweg 156
9681 AL Midwolda
T: +31597554055
E: info@blauwestadhoeve.nl